Žuvies salotos su rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su rausvąja lašiša

Žuvies salotos iš rausvosios lašišos - apetitą žadinantis užkandis, kuriam paruošti reikia labai nedaug laiko. Rūkyta žuvis puikiai dera su švelniomis bulvėmis ir sultingais obuoliais, o majonezo padažas padaro salotas dar sotesnes. Ruošiant užkandį galima naudoti ir virtą žuvį. Dėl to patiekalas pasirodys naudingesnis. Jei norite, galite eksperimentuoti su salotų skoniu, obuolį pakeisdami apelsinu, ananasais ar kriauše.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su rausvąja lašiša Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Nulupkite virtas bulves, sutrinkite jas ir šiek tiek pasūdykite. Rausvą lašišą ir vištų kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais, o obuolį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su rausvąja lašiša Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Ant lėkštės dugno išdėliokite dalį bulvių ir patepkite jas majonezu. Tada paskirstykite rūkytą žuvį. Jei rausvoji lašiša yra šaltai rūkyta - patepkite ją majonezu, jei rūkyta karštai, to daryti nereikia. Tada išdėliokite obuolių sluoksnį, po to sudėkite kiaušinius. Pabaigoje salotas aptepkite majonezu ir padėkite į šaldytuvą 20-25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos