Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir pomidorais
Žuvies salotos su rausva lašiša, pomidorais, paprikomis, kukurūzais ir šviežiomis žolelėmis bus ryškios ir vitaminingos. Traškios, gaivios ir sultingos, o svarbiausia - lengvos. Tokias salotas galima patiekti kaip užkandį arba kaip priedą prie antrųjų patiekalų ir garnyrų. Produktų sąraše nėra kažko reto, todėl receptą galite lengvai pakartoti. Žuvies konservus galima pakeisti, pavyzdžiui, vištienos krūtinėle arba salotas galite paruošti visai be mėsos.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Susmulkinkite pomidorus, krapus, petražoles, žaliuosius svogūnus. Rankomis suplėšykite salotų lapus. Supjaustykite saldžiąją papriką mažais kubeliais. Žuvį susmulkinkite ne per smulkiai, jei reikia, išimkite kaulus. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, druska, pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į didelę salotinę sudėkite salotų lapus, pomidorus, papriką, česnaką, kukurūzus, rausvąją lašišą ir žoleles. Į salotas supilkite padažą ir išmaišykite.
Kategorijos