Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais
Rausvoji lašiša yra labai skani žuvis, iš jos gaminami pirmieji ir antrieji patiekalai, sumuštiniai, ji dedama į salotas ir patiekiama švediškiems stalams. Rausvoji lašiša puikiai dera su subtiliu porų skoniu, kuris neturi aštraus svogūnų skonio ir aromato. Švelnias, gražias, apetitą žadinančias karštos žuvies salotas omlete jūsų svečiai įvertins.
Žingsnis 1
Supjaustykite visus salotoms skirtus ingredientus. Papriką, lašišą ir svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis (kvadratėliais), o vyšninius pomidorus - per pusę.
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į keptuvę ir kepkite daržoves 1-2 minutes. Iškepusias daržoves perkelkite į dubenį.
Žingsnis 3
Toje pačioje keptuvėje pagaminkite omletą: sumaišykite pieną ir kiaušinius. Kepkite omletą riebalais pateptoje keptuvėje, kol iškeps. Į omleto vidurį sudėkite salotas ir kepkite dar 1 minutę ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas. Galite dėti į lėkštę ir mėgautis!
Kategorijos