Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais

Rausvoji lašiša yra labai skani žuvis, iš jos gaminami pirmieji ir antrieji patiekalai, sumuštiniai, ji dedama į salotas ir patiekiama švediškiems stalams. Rausvoji lašiša puikiai dera su subtiliu porų skoniu, kuris neturi aštraus svogūnų skonio ir aromato. Švelnias, gražias, apetitą žadinančias karštos žuvies salotas omlete jūsų svečiai įvertins.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais Žingsnis 1
Supjaustykite visus salotoms skirtus ingredientus. Papriką, lašišą ir svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis (kvadratėliais), o vyšninius pomidorus - per pusę.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į keptuvę ir kepkite daržoves 1-2 minutes. Iškepusias daržoves perkelkite į dubenį.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais Žingsnis 3
Toje pačioje keptuvėje pagaminkite omletą: sumaišykite pieną ir kiaušinius. Kepkite omletą riebalais pateptoje keptuvėje, kol iškeps. Į omleto vidurį sudėkite salotas ir kepkite dar 1 minutę ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir porais Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas. Galite dėti į lėkštę ir mėgautis!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos