Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir ryžiais

Norint paruošti subtilias rausvosios lašišos ir ryžių salotas, tinka žuvies konservai. Žolelių dėkite savo nuožiūra, pavyzdžiui, čia tiks kalendra. Pirkite Tolimuosiuose Rytuose, kur gaudoma rausvoji lašiša (Sachalino regionas, Kurilų salos, Kamčiatka, Primorsko ir Chabarovsko kraštai), pagamintus žuvies konservus. Žuvis gaudoma nuo liepos iki rugsėjo pabaigos - šiuo laikotarpiu išleidžiamas produktas gaminamas iš šviežios, o ne šaldytos žuvies.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kiaušinius ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir ryžiais Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Salotinėje sumaišykite ryžius, kiaušinius, agurkus ir žuvį. Pabarstykite žolelėmis ir pipirais. Užpilkite majonezu, jei reikia, pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos