Publikavimo data: 2024-03-24
Žuvies salotos su rausvąja lašiša ir ryžiais
Norint paruošti subtilias rausvosios lašišos ir ryžių salotas, tinka žuvies konservai. Žolelių dėkite savo nuožiūra, pavyzdžiui, čia tiks kalendra. Pirkite Tolimuosiuose Rytuose, kur gaudoma rausvoji lašiša (Sachalino regionas, Kurilų salos, Kamčiatka, Primorsko ir Chabarovsko kraštai), pagamintus žuvies konservus. Žuvis gaudoma nuo liepos iki rugsėjo pabaigos - šiuo laikotarpiu išleidžiamas produktas gaminamas iš šviežios, o ne šaldytos žuvies.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kiaušinius ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite kalendrą. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus. Salotinėje sumaišykite ryžius, kiaušinius, agurkus ir žuvį. Pabarstykite žolelėmis ir pipirais. Užpilkite majonezu, jei reikia, pasūdykite.
Kategorijos