Publikavimo data: 2025-08-19
Žuvies salotos su riešutais
Salotos su raudona žuvimi - tai delikatesiniai patiekalai, verti šventinio stalo.
Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę. Rankomis suplėšykite salotų lapus.
Žingsnis 2
Kedro riešutus paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje be aliejaus.
Žingsnis 3
Salotų lapus, vyšninius pomidorus ir upėtakio gabalėlius sudėkite į gilų dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Patiekite plokščia lėkšte. Ant jos išdėliokite dalį salotų, pabarstykite žiupsneliu kedro riešutų ir papuoškite parmezano gabalėliu.
Žingsnis 5
Salotas papuoškite balzaminiu padažu. Atlikta!
Kategorijos