Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su ryžiais
Žuvies salotas su ryžiais galima ruošti beveik kasdien, nebijant, kad patiekalas taps nuobodus. Produktų sudėtį galite keisti pagal tai, ką turite šaldytuve. Neįprastas skonio derinys gaunamas su karštai rūkyta silke. Rinkdamiesi produktą atkreipkite dėmesį į kvapą - turi būti jaučiamas medžio dūmų aromatas. Atsisakykite produkto, kuris buvo rūkytas skystais dūmais. Tokios žuvies spalva nelygi, paviršius šiurkštus, o šonuose - šviesūs dryžiai.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą. Supjaustykite karštai rūkytos silkės filė mažais griežinėliais, susmulkinkite svogūnus. Kietai virtus kiaušinius smulkiai supjaustykite, padalykite į dvi maždaug lygias dalis. Agurką supjaustykite kubeliais arba plonomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti salotas. Į stiklinę salotinę sudėkite pusę supjaustytų kiaušinių, užtepkite majonezo sluoksnį, šiek tiek išlyginkite. Ant viršaus uždėkite šviežią agurką, po to rūkytą silkę ir svogūną. Užtepkite nedidelį kiekį majonezo ir išdėliokite virtus ryžius. Aptepkite majonezu, išlyginkite. Apšlakstykite likusiu kiaušiniu ir dėkite į šaldytuvą 30-40 minučių.
Kategorijos