Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais

Salotoms naudojami sotūs ir nebrangūs produktai. Skonis išsiskiria originalumu ir ryškumu. Salotas lengva paruošti ir jos tinka nepatyrusiems šeimininkams. Ryžių, žuvies konservų, šviežių agurkų, žirnelių ir majonezo derinys nepaliks abejingų, o švieži krapai suteiks ryškumo. Šios salotos puikiai tiks ir šventiniam stalui, ir šeimos vakarienei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais Žingsnis 1
Svogūną ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Iš žirnelių nusausinkite skystį.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, įberkite šiek tiek druskos ir majonezo.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais Žingsnis 3
Viską sumaišykite ir paragaukite, ar yra druskos, jei reikia, įberkite daugiau.

Žingsnis 4

Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais Žingsnis 4
Perkelkite salotas į salotinę ir pabarstykite smulkiai supjaustytais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos