Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies salotos su ryžiais, žirneliais ir šviežiais agurkais
Salotoms naudojami sotūs ir nebrangūs produktai. Skonis išsiskiria originalumu ir ryškumu. Salotas lengva paruošti ir jos tinka nepatyrusiems šeimininkams. Ryžių, žuvies konservų, šviežių agurkų, žirnelių ir majonezo derinys nepaliks abejingų, o švieži krapai suteiks ryškumo. Šios salotos puikiai tiks ir šventiniam stalui, ir šeimos vakarienei.
Žingsnis 1
Svogūną ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Iš žirnelių nusausinkite skystį.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, įberkite šiek tiek druskos ir majonezo.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite ir paragaukite, ar yra druskos, jei reikia, įberkite daugiau.
Žingsnis 4
Perkelkite salotas į salotinę ir pabarstykite smulkiai supjaustytais krapais.
Kategorijos