Žuvies salotos su saira pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos su saira

Kad žuvies salotos su saira būtų skanios ir sultingos, rekomenduojama vartoti aliejuje, o ne savo sultyse konservuotą produktą. Tokia žuvis yra sultingesnė ir švelnesnė. Net ir konservuotoje sairoje išlieka naudingų polinesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat nemažai vitaminų, baltymų ir mineralinių medžiagų. Salotas galima išdėlioti sluoksniais arba suformuoti gražią skaidrę naudojant specialią žiedinę formą. Užkandžių variacijos ant brusketų, tartaletėse arba vol-au-vents bus geras patiekimo variantas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su saira Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorus ir paprikas supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais arba griežinėliais. Sutrinkite sairą, jei reikia, pašalinkite kauliukus.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su saira Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite pomidorus, saldžiąją papriką, sairą, druską ir pipirus, sumaišykite.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su saira Žingsnis 3
Puoškite salotas. Šluotele arba šakute sumaišykite augalinį aliejų su sojų padažu ir obuolių actu. Padažą supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos