Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su saira
Kad žuvies salotos su saira būtų skanios ir sultingos, rekomenduojama vartoti aliejuje, o ne savo sultyse konservuotą produktą. Tokia žuvis yra sultingesnė ir švelnesnė. Net ir konservuotoje sairoje išlieka naudingų polinesočiųjų riebalų rūgščių, taip pat nemažai vitaminų, baltymų ir mineralinių medžiagų. Salotas galima išdėlioti sluoksniais arba suformuoti gražią skaidrę naudojant specialią žiedinę formą. Užkandžių variacijos ant brusketų, tartaletėse arba vol-au-vents bus geras patiekimo variantas.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Pomidorus ir paprikas supjaustykite maždaug vienodo dydžio kubeliais arba griežinėliais. Sutrinkite sairą, jei reikia, pašalinkite kauliukus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite pomidorus, saldžiąją papriką, sairą, druską ir pipirus, sumaišykite.
Žingsnis 3
Puoškite salotas. Šluotele arba šakute sumaišykite augalinį aliejų su sojų padažu ir obuolių actu. Padažą supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos