Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies salotos su salierais ir ryžiais
Žuvies salotos su salierais ir ryžiais - tai patiekalas, kuriame darniai dera švieži salierai, švelnūs ryžiai ir kvapni žuvis. Toks patiekalas papuoš ir kasdienį, ir šventinį stalą. Jei norite, kad salotos būtų ryškios - konservuotų kukurūzų arba alyvuogių. Salotoms galite naudoti bet kokius žuvies konservus savo sultyse. Tai gali būti tunas, sardinė, lašiša, rausvoji lašiša, saira, tačiau bet kokie kiti žuvies konservai. Jas galima nuolat keisti, tada skanėsto skonis visada bus kitoks.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite salierų stiebus.
Žingsnis 2
Supjaustykite raudonąjį svogūną griežinėliais. Tinkamo dydžio dubenyje sumaišykite svogūną, virtus ir atvėsintus ryžius, salierą ir suminkštintą žuvies konservą.
Žingsnis 3
Įpilkite augalinio aliejaus, įberkite druskos pagal skonį ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Paruoštas žuvies salotas su salierais ir ryžiais sudėkite į lėkštę. Gero apetito!
Kategorijos