Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su sausainiais
Žuvies salotos su sausainiais - itin originalus ir kartu lengvai paruošiamas užkandis. Beveik visi naudojami ingredientai jau yra paruošti, todėl nereikia ilgai stovėti prie viryklės. Tereikia laikytis instrukcijų ir sumaniai sujungti komponentus. Dėl traškių krekerių ir žuvies derinio patiekalas yra gana sotus ir kaloringas, todėl nereikėtų piktnaudžiauti šiuo skanėstu.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išimkite žuvies konservus iš skardinės, perkelkite juos į atskirą indą ir sutrinkite šakute iki vientisos masės. Tada masę sumaišykite su majonezu ir išmaišykite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka, įspauskite česnaką. Sumaišykite česnaką ir sūrį, supilkite majonezą ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Paimkite didelį plokščią indą. Ant jo sudėkite 9 krekerius taip, kad susidarytų kvadratas. Ant viršaus užtepkite majonezu išteptus kiaušinius ir uždėkite antrą 9 krekerių sluoksnį. Ant jų sudėkite žuvį ir smulkintus svogūnus. Uždėkite trečiąjį sluoksnį sausainių ir ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio bei česnako. Uždėkite paskutinį krekerių kvadratą.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Naudokite kepimo šepetėlį ir aptepkite salotų viršų ir šonus majonezu. Apibarstykite tarkuotu kiaušinio tryniu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą valandai.
Kategorijos