Žuvies salotos su skumbre, bulvėmis ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su skumbre, bulvėmis ir morkomis

Sluoksniuotos tešlos salotoms su skumbre ruošti rinkitės šviežią žuvį. Ant jos neturėtų būti apnašų ir geltonų dryžių. Skumbrės mėsa yra tankios konsistencijos, ją sunku atskirti nuo kaulų. Salotoms skirtos daržovės turėtų būti paruoštos su lupena. Skirtingas jų rūšis dėkite virti atskirai, taip jos išlaikys savo skonį. Bulves ir morkas bus daug lengviau nulupti, jei iš karto po to, kai jas minutę pavirsite šaltame vandenyje. Kad kepti svogūnai būtų auksiniai, apvoliokite juos miltuose.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su skumbre, bulvėmis ir morkomis Žingsnis 1
Paruoškite žuvį salotoms. Sudėkite žuvies gabalėlius į puodą ir užpilkite vandeniu. Įberkite pipirų žirnelių ir lauro lapų, jei reikia, įberkite druskos. Virkite ant vidutinės ugnies 30 minučių. Išvirtą skumbrę atvėsinkite, nulupkite odą ir kaulus. Padalykite į mažus gabalėlius.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su skumbre, bulvėmis ir morkomis Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Keptuvę statykite ant vidutinės ugnies. Įpilkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tai užtruks apie 4-5 minutes.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su skumbre, bulvėmis ir morkomis Žingsnis 3
Suformuokite patiekalą. Į negilią lėkštę su vertikaliomis sienelėmis sudėkite pūstų salotų su skumbre. Iš anksto patepkite ją augaliniu aliejumi. Pirmiausia sudėkite skumbrės gabalėlius. Žuvį ištepkite majonezu. Toliau paskleiskite morkų sluoksnį, aptepkite majonezu. Kitą sluoksnį sudėkite kepintus svogūnus ir bulves, aptepkite majonezu. Produktų sluoksnius kaitaliokite tol, kol jie baigsis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos