Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su sluoksniuotais žuvies konservais
Sluoksniuotos žuvies salotos su šprotais yra puiki alternatyva gerai žinomai "Mimozai". Verta šiek tiek pakeisti garsiojo patiekalo sudedamąsias dalis ir įpilti padažo, ir salotos su konservuota žuvimi sužibės naujai. Šis patiekalas tikrai papuoš bet kokį šventinį stalą, net ir Naujųjų metų išvakarėse. Atrodo įspūdingai, greitai paruošiamas ir yra nebrangus.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 7 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Sūrį ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Iš šprotų nusausinkite aliejų. Tam į stiklainį įpilkite šiek tiek verdančio vandens, pakratykite ir išpilkite visą vandenį. Atidėkite keletą šprotų papuošimui. Žuvį sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir salotas. Padažui sumaišykite majonezą, česnaką, garstyčias ir sojų padažą. Kruopščiai išmaišykite. Sudėkite bulves į salotinę, ant viršaus užpilkite padažą. Tada sudėkite šprotus ir taip pat aptepkite majonezo padažu. Kitas sluoksnis - morkos ir svogūnai. Ant viršaus sudėkite tarkuotą sūrį, taip pat užpilkite padažu. Paskutinis sluoksnis - kiaušiniai. Viršų aptepkite padažu. Palikite salotas pastovėti 2 valandas.
Kategorijos