Žuvies salotos su sluoksniuotais žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su sluoksniuotais žuvies konservais

Sluoksniuotos žuvies salotos su šprotais yra puiki alternatyva gerai žinomai "Mimozai". Verta šiek tiek pakeisti garsiojo patiekalo sudedamąsias dalis ir įpilti padažo, ir salotos su konservuota žuvimi sužibės naujai. Šis patiekalas tikrai papuoš bet kokį šventinį stalą, net ir Naujųjų metų išvakarėse. Atrodo įspūdingai, greitai paruošiamas ir yra nebrangus.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su sluoksniuotais žuvies konservais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 7 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Sūrį ir bulves sutarkuokite stambia tarka. Iš šprotų nusausinkite aliejų. Tam į stiklainį įpilkite šiek tiek verdančio vandens, pakratykite ir išpilkite visą vandenį. Atidėkite keletą šprotų papuošimui. Žuvį sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su sluoksniuotais žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir salotas. Padažui sumaišykite majonezą, česnaką, garstyčias ir sojų padažą. Kruopščiai išmaišykite. Sudėkite bulves į salotinę, ant viršaus užpilkite padažą. Tada sudėkite šprotus ir taip pat aptepkite majonezo padažu. Kitas sluoksnis - morkos ir svogūnai. Ant viršaus sudėkite tarkuotą sūrį, taip pat užpilkite padažu. Paskutinis sluoksnis - kiaušiniai. Viršų aptepkite padažu. Palikite salotas pastovėti 2 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos