Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su sūriu
Švelnios žuvies salotos su sūriu gali būti gaminamos iš konservuotų sairos, rausvosios lašišos arba tuno. Geriau rinktis kietą sūrį, pavyzdžiui, parmezaną arba goudą. Kaip ir bet kuri kita žuvis, saira yra vertingų baltymų, nesočiųjų riebalų rūgščių, vitaminų ir mineralų šaltinis. Pirkdami žuvies konservus atkreipkite dėmesį į gamybos mėnesį - turėtų būti nurodytas laikotarpis nuo gegužės iki spalio mėn. Būtent šiuo laikotarpiu žuvis yra sugaunama. Ideali sudėtis - tik saira, druska, pipirai ir lauro lapai.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Sutrinkite sairą, sūrį susmulkinkite vidutinio dydžio tarka. Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, 1 minutę palaikykite karštame vandenyje, nusausinkite, nusausinkite ant popierinių rankšluosčių. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus sutarkuokite stambia tarka, o trynius - smulkia tarka.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Pirmiausia išdėliokite tarkuotus baltymus, aptepkite juos majonezu. Tada - smulkintą sairą, svogūnus ir vėl majonezo padažą. Trečiasis sluoksnis - sūrio drožlės, jas ištepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - smulkinti kiaušinių tryniai.
Kategorijos