Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su sviestu
Žuvies salotos su sviestu tinka ir kaip lengvas užkandis darbo vietoje, ir kaip užkandis šeimos šventėje. Žuvis yra tikras jodo, baltymų, kalio, magnio, fosforo, taip pat B, A, E ir D grupės vitaminų lobis. Dėl sviesto patiekalas bus geriau virškinamas organizme ir įgaus papildomos naudos.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žuvį. Sudėkite sairą į dubenį ir sutrinkite šakute. Jei mėsa nepakankamai sultinga, įpilkite šiek tiek skardoje esančio skysčio.
Žingsnis 2
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Ant plokščio didelio indo padėkite salotų žiedą. Į jį vieną po kito sudėkite sluoksnius. Pirmiausia paskirstykite kiaušinių baltymus, druską, ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį. Pabarstykite tarkuotu sūriu, išdėliokite žuvies sluoksnį ir vėl užtepkite majonezo tinklelį.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Sudėkite sluoksnį svogūnų, tada ant jų smulkia tarka sutarkuokite šaldytą sviestą. Lengvai sutrinkite šaukštu. Ant viršaus uždėkite kiaušinių trynius kaip paskutinį sluoksnį.
Kategorijos