Žuvies salotos su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su sviestu

Žuvies salotos su sviestu tinka ir kaip lengvas užkandis darbo vietoje, ir kaip užkandis šeimos šventėje. Žuvis yra tikras jodo, baltymų, kalio, magnio, fosforo, taip pat B, A, E ir D grupės vitaminų lobis. Dėl sviesto patiekalas bus geriau virškinamas organizme ir įgaus papildomos naudos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su sviestu Žingsnis 1
Susmulkinkite žuvį. Sudėkite sairą į dubenį ir sutrinkite šakute. Jei mėsa nepakankamai sultinga, įpilkite šiek tiek skardoje esančio skysčio.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su sviestu Žingsnis 2
Pradėkite sluoksniuoti sluoksnius. Ant plokščio didelio indo padėkite salotų žiedą. Į jį vieną po kito sudėkite sluoksnius. Pirmiausia paskirstykite kiaušinių baltymus, druską, ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį. Pabarstykite tarkuotu sūriu, išdėliokite žuvies sluoksnį ir vėl užtepkite majonezo tinklelį.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su sviestu Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Sudėkite sluoksnį svogūnų, tada ant jų smulkia tarka sutarkuokite šaldytą sviestą. Lengvai sutrinkite šaukštu. Ant viršaus uždėkite kiaušinių trynius kaip paskutinį sluoksnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos