Žuvies salotos su sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su sviestu

Žuvies konservus galima naudoti įvairiausioms salotoms gaminti. Jei norite lengvesnio varianto, žuvį galite naudoti su šviežiomis daržovėmis, o jei norite lengvesnio varianto, galite naudoti žuvį aliejuje, derinti su virtomis daržovėmis ir pagardinti majonezu. Šiame recepte aprašomas vienas iš salotų "Mimoza" variantų, populiarių nuo SSRS laikų. Sviestas salotų sudėtyje yra kitas sluoksnis po svogūnų, kad sušvelnintų jų kartumą ir suteiktų salotoms švelnumo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su sviestu Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinių baltymus sutarkuokite, atskirai sutarkuokite trynius. Smulkiai supjaustykite svogūną. Nulupkite lašišą nuo kaulų ir ją susmulkinkite. Sutarkuokite sūrį ir sviestą.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su sviestu Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Išdėliokite pakaitomis sluoksniais, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu, kiaušinių baltymais, sūriu, žuvimi, svogūnais. Tada aptepkite sviestu ir tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos