Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su sviestu
Žuvies konservus galima naudoti įvairiausioms salotoms gaminti. Jei norite lengvesnio varianto, žuvį galite naudoti su šviežiomis daržovėmis, o jei norite lengvesnio varianto, galite naudoti žuvį aliejuje, derinti su virtomis daržovėmis ir pagardinti majonezu. Šiame recepte aprašomas vienas iš salotų "Mimoza" variantų, populiarių nuo SSRS laikų. Sviestas salotų sudėtyje yra kitas sluoksnis po svogūnų, kad sušvelnintų jų kartumą ir suteiktų salotoms švelnumo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinių baltymus sutarkuokite, atskirai sutarkuokite trynius. Smulkiai supjaustykite svogūną. Nulupkite lašišą nuo kaulų ir ją susmulkinkite. Sutarkuokite sūrį ir sviestą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Išdėliokite pakaitomis sluoksniais, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu, kiaušinių baltymais, sūriu, žuvimi, svogūnais. Tada aptepkite sviestu ir tryniais.
Kategorijos