Žuvies salotos su virtais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su virtais ryžiais

Šios sluoksniuotos salotos su konservuota rausvąja lašiša, virtais ryžiais, šviežiais agurkais, keptomis morkomis ir marinuotais svogūnais tinka bet kokioms šventėms. Šį patiekalą galima patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip garnyrą, ir kaip salotas. Beje, svogūnų nebūtina marinuoti, jei nemėgstate salotų rūgštumo. Taip pat nepamirškite patiekalo 1,5 valandos padėti į šaldytuvą, prieš tai jį uždengę maistine plėvele. Taip salotos gerai susigers ir įsigers.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su virtais ryžiais Žingsnis 1
Apkepkite morkas. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite morkas, įberkite druskos, sumažinkite ugnį ir kepkite 8 min. Tada perkelkite į dubenį ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su virtais ryžiais Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Svogūną supjaustykite plonais žiedais, užpilkite citrinos sultimis, papipirinkite ir palikite marinuotis. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute. Smulkiai supjaustykite agurkus ir krapus, sumaišykite juos.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su virtais ryžiais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į salotinę dėkite sluoksnį ryžių, pasūdykite, tada dėkite sluoksnius rausvosios lašišos, svogūnų, morkų ir agurkų su žolelėmis, kiekvieną sluoksnį patepkite trupučiu majonezo. Uždenkite salotas maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos