Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais

Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais yra maistingas patiekalas, kurio pagrindą sudaro apetitą žadinanti sardinė, švelnūs vištienos kiaušiniai ir sultingi žalumynai. Įdomu tai, kad sumaišius su majonezu žuvis praktiškai ištirpsta, palikdama malonų aromatą ir lengvą žuvies poskonį. Toks užkandis puikiai tinka sočiam užkandžiui. O kad paįvairintumėte salotų patiekimą, užtenka jas sudėti į tartaletes. Patiekalas iš karto pasikeis, taps įdomesnis ir originalesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Nulupkite agurkus ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį. Vištienos kiaušinius perpjaukite per pusę ir pertrinkite per sietelį, kad būtų galima supjaustyti griežinėliais. Jei jo neturite, kiaušinius supjaustykite kubeliais peiliu. Susmulkinkite svogūną, krapus ir petražoles.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Tada salotas apliekite majonezu ir dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos