Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais
Žuvies salotos su žaliaisiais svogūnais yra maistingas patiekalas, kurio pagrindą sudaro apetitą žadinanti sardinė, švelnūs vištienos kiaušiniai ir sultingi žalumynai. Įdomu tai, kad sumaišius su majonezu žuvis praktiškai ištirpsta, palikdama malonų aromatą ir lengvą žuvies poskonį. Toks užkandis puikiai tinka sočiam užkandžiui. O kad paįvairintumėte salotų patiekimą, užtenka jas sudėti į tartaletes. Patiekalas iš karto pasikeis, taps įdomesnis ir originalesnis.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Nulupkite agurkus ir supjaustykite juos mažais kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustykite sūrį. Vištienos kiaušinius perpjaukite per pusę ir pertrinkite per sietelį, kad būtų galima supjaustyti griežinėliais. Jei jo neturite, kiaušinius supjaustykite kubeliais peiliu. Susmulkinkite svogūną, krapus ir petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytus ingredientus į gilų dubenį ir sumaišykite. Tada salotas apliekite majonezu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos