Žuvies salotos su žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos su žirneliais

Kai reikia greitai paruošti skanų užkandį stalui, gelbsti konservuoti maisto produktai. Šis produktas žmonijai žinomas nuo senovės. Tačiau pirmasis konservų fabrikas buvo atidarytas tik XIX a. pradžioje Prancūzijoje Nikolajaus Uperio. Tuomet produktai buvo supilstyti į stiklinius indus. Vėliau amerikiečiai išrado būdą konservuoti maistą skardinėse. Dabar bet kokio pavidalo konservai parduodami beveik kiekvienoje parduotuvėje. Juos galite naudoti žuvies salotoms su žirneliais - paprastam pikantiško skonio užkandžiui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su žirneliais Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius ir žuvį. Kiaušinius sudėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Virkite 10-15 minučių. Atvėsinkite, išimkite lukštus, supjaustykite kubeliais. Išimkite sairą iš skardinės, susmulkinkite šakute arba peiliu.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su žirneliais. Kiaušinius sudėkite į didelį dubenį. Sudėkite žuvį. Įmaišykite žirnelius. Sudėkite jalapeno paprikas. Pagardinkite druska. Sudėkite svogūnus ir česnakus. Supilkite aliejų. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos