Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su žirneliais
Kai reikia greitai paruošti skanų užkandį stalui, gelbsti konservuoti maisto produktai. Šis produktas žmonijai žinomas nuo senovės. Tačiau pirmasis konservų fabrikas buvo atidarytas tik XIX a. pradžioje Prancūzijoje Nikolajaus Uperio. Tuomet produktai buvo supilstyti į stiklinius indus. Vėliau amerikiečiai išrado būdą konservuoti maistą skardinėse. Dabar bet kokio pavidalo konservai parduodami beveik kiekvienoje parduotuvėje. Juos galite naudoti žuvies salotoms su žirneliais - paprastam pikantiško skonio užkandžiui.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius ir žuvį. Kiaušinius sudėkite į šaltą vandenį ir užvirinkite. Virkite 10-15 minučių. Atvėsinkite, išimkite lukštus, supjaustykite kubeliais. Išimkite sairą iš skardinės, susmulkinkite šakute arba peiliu.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su žirneliais. Kiaušinius sudėkite į didelį dubenį. Sudėkite žuvį. Įmaišykite žirnelius. Sudėkite jalapeno paprikas. Pagardinkite druska. Sudėkite svogūnus ir česnakus. Supilkite aliejų. Išmaišykite.
Kategorijos