Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos šventiniam stalui
Žuvies salotos ant šventinio stalo visada populiarios dėl išskirtinio subtilaus skonio, jos patinka absoliučiai visiems. Pavyzdžiui, pabandykite pasigaminti pūstų salotų su menkės kepenėlėmis, kurios yra tiesiog sveikų riebalų rūgščių ir organizmui taip reikalingų mikroelementų lobynas. Šios salotos bus tikras šventinio stalo akcentas. Jos atrodo labai apetitiškai ir įspūdingai, o subtilus kepenų skonis kartu su virtomis daržovėmis ir kiaušiniais jas padaro nepamirštamai gardžias.
Žingsnis 1
Suformuokite salotas. Ant salotinės dugno paskleiskite bulves kaip pirmąjį sluoksnį, įberkite šiek tiek druskos ir aptepkite majonezu. Tada ant bulvių paskleiskite menkės kepenėles, tada kiaušinių baltymus, druską ir majonezo padažą.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas, kol jos bus paruoštos. Ant baltymų ir majonezo vėl uždėkite morkų sluoksnį. Ant viršaus uždėkite trynius ir likusį majonezą.
Kategorijos