Žuvies salotos šventiniam stalui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos šventiniam stalui

Žuvies salotos ant šventinio stalo visada populiarios dėl išskirtinio subtilaus skonio, jos patinka absoliučiai visiems. Pavyzdžiui, pabandykite pasigaminti pūstų salotų su menkės kepenėlėmis, kurios yra tiesiog sveikų riebalų rūgščių ir organizmui taip reikalingų mikroelementų lobynas. Šios salotos bus tikras šventinio stalo akcentas. Jos atrodo labai apetitiškai ir įspūdingai, o subtilus kepenų skonis kartu su virtomis daržovėmis ir kiaušiniais jas padaro nepamirštamai gardžias.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos šventiniam stalui Žingsnis 1
Suformuokite salotas. Ant salotinės dugno paskleiskite bulves kaip pirmąjį sluoksnį, įberkite šiek tiek druskos ir aptepkite majonezu. Tada ant bulvių paskleiskite menkės kepenėles, tada kiaušinių baltymus, druską ir majonezo padažą.

Žingsnis 2

Žuvies salotos šventiniam stalui Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas, kol jos bus paruoštos. Ant baltymų ir majonezo vėl uždėkite morkų sluoksnį. Ant viršaus uždėkite trynius ir likusį majonezą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos