Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos yra greitos ir skanios
Iš žuvies konservų, sūrio, kiaušinių ir pomidorų galima greitai paruošti skanių ir sveikų salotų. Labai svarbu pasirinkti produktus. Svarbu, kad žuvies konservai būtų sandariai supakuoti, o ant skardinių įspausti skaičiai būtų išgaubti. Gerų žuvies konservų sudėtyje - tik žuvis, druska ir aliejus. Šiam patiekalui reikia salotų veislės pomidorų. Jie skiriasi tuo, kad turi plonesnę odelę, mažiau sėklų ir sulčių bei daugiau minkštimo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Išvalykite žuvį nuo kaulų ir sutrinkite ją šakute. Pomidorus supjaustykite mažais kubeliais. Atskirkite trynius nuo baltymų ir juos atskirai sutarkuokite ant smulkiagrūdės tarkos. Sūrį sutarkuokite stambia trintuve.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite grietinę ir garstyčias. Druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Produktus sluoksniais sudėkite į lėkštes tokia tvarka: žuvis, padažas, tryniai, padažas, pomidorai, sūris, padažas, baltymai.
Kategorijos