Žuvies salotos žingsnis po žingsnio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos žingsnis po žingsnio

Šias salotas tikrai verta įsidėmėti. Juk jos išsiskiria spalvingumu ir skoniu. Gamindami naudokite bet kokius žuvies konservus - sairos, rausvosios lašišos, tuno, sardinės, skumbrės. Krabų lazdelės puikiai papildo žuvies skonį, o ryžiai, kiaušiniai ir sūris salotoms suteikia švelnumo. Padažui galite naudoti įprastą majonezą arba grietinę. Salotas geriau gaminti prieš pat patiekimą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos žingsnis po žingsnio Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Paimkite plokščią salotinę ir į jos vidurį įdėkite formavimo žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite virtus ryžius ir ištepkite majonezu. Tada sudėkite žuvies konservų sluoksnį ir vėl ištepkite majonezu.

Žingsnis 2

Žuvies salotos žingsnis po žingsnio Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas. Ant žuvies sluoksnio sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį. Kitą sluoksnį sudarys krabų lazdelės ir majonezas. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas virtas kiaušinis. Jį pasūdykite ir salotų paviršiuje padarykite majonezo lašelių raštą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos