Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos žingsnis po žingsnio
Šias salotas tikrai verta įsidėmėti. Juk jos išsiskiria spalvingumu ir skoniu. Gamindami naudokite bet kokius žuvies konservus - sairos, rausvosios lašišos, tuno, sardinės, skumbrės. Krabų lazdelės puikiai papildo žuvies skonį, o ryžiai, kiaušiniai ir sūris salotoms suteikia švelnumo. Padažui galite naudoti įprastą majonezą arba grietinę. Salotas geriau gaminti prieš pat patiekimą.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Paimkite plokščią salotinę ir į jos vidurį įdėkite formavimo žiedą. Pirmuoju sluoksniu sudėkite virtus ryžius ir ištepkite majonezu. Tada sudėkite žuvies konservų sluoksnį ir vėl ištepkite majonezu.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas. Ant žuvies sluoksnio sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį. Kitą sluoksnį sudarys krabų lazdelės ir majonezas. Paskutinis sluoksnis - tarkuotas virtas kiaušinis. Jį pasūdykite ir salotų paviršiuje padarykite majonezo lašelių raštą.
Kategorijos