Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotų klasika
Salotos - tai lengvai pagaminamas patiekalas, kurį sudaro įvairūs ingredientai, padažas ir prieskoniai, naudojami skoniui pagerinti. Dažniausiai salotos patiekiamos šaltos, tačiau galima rasti ir šiltų variantų. Kaip patiekalo sudedamosios dalys naudojamos įvairios daržovės, mėsa, žuvis ir net vaisiai. Salotos su silke yra subtilus užkandis, kurio paruošimas trunka ne ilgiau kaip 20 minučių. Patiekalas pasirodo esąs labai skanus, sotus ir kartu naudingas.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais. Tą patį padarykite ir su kiaušiniais. Jei reikia, silkę nuvalykite, tada supjaustykite kubeliais ir išimkite kaulus.
Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Perkelkite susmulkintus ingredientus į gilų dubenį. Į tą patį dubenį įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite salotas. Jei norite, į patiekalą įberkite šiek tiek maltų pipirų.
Kategorijos