Žuvies salotų klasika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotų klasika

Salotos - tai lengvai pagaminamas patiekalas, kurį sudaro įvairūs ingredientai, padažas ir prieskoniai, naudojami skoniui pagerinti. Dažniausiai salotos patiekiamos šaltos, tačiau galima rasti ir šiltų variantų. Kaip patiekalo sudedamosios dalys naudojamos įvairios daržovės, mėsa, žuvis ir net vaisiai. Salotos su silke yra subtilus užkandis, kurio paruošimas trunka ne ilgiau kaip 20 minučių. Patiekalas pasirodo esąs labai skanus, sotus ir kartu naudingas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotų klasika Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais. Tą patį padarykite ir su kiaušiniais. Jei reikia, silkę nuvalykite, tada supjaustykite kubeliais ir išimkite kaulus.

Žingsnis 2

Žuvies salotų klasika Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Perkelkite susmulkintus ingredientus į gilų dubenį. Į tą patį dubenį įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite salotas. Jei norite, į patiekalą įberkite šiek tiek maltų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos