Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotų receptas
Iš žuvies salotų galima pagaminti užkandžių suktinuką, kuris tinka tiek įprastiems pietums, tiek šventiniams pietums. Tokiam suktinukui naudojama raudona lengvai sūdyta žuvis. Kad patiekalas būtų kokybiškas, tinkamai pasirinkite pagrindinį ingredientą. Rinkdamiesi atkreipkite dėmesį į žuvies spalvą. Ji turėtų būti vienalytė, vidutinio ryškumo, be geltonų ir rudų dėmių. Žuvies paviršius turi būti švarus, ant jo neturi būti jokių pažeidimų ar atsisluoksniavimų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Bulves, morkas ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite į atskirus dubenis. Bulves ir morkas lengvai pasūdykite. Supjaustykite kėtę nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Išklokite pergamentą ant darbinio paviršiaus, lengvai patepkite jį augaliniu aliejumi. Sudėkite sluoksnį morkų, tada bulvių, tada kiaušinių ir paskutinis sluoksnis bus žuvies sluoksnis. Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Susukite salotas į ritinėlį ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad sluoksniai suliptų.
Kategorijos