Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotų receptas sluoksniais
Salotos su raudona žuvimi dažniausiai būna ant šventinio stalo, tačiau galite sau leisti jas valgyti ir darbo dienomis. Raudonąją žuvį galima naudoti sūdytą, lengvai sūdytą, rūkytą arba virtą. Tai gali būti lašiša, rausvoji lašiša, kuoja, upėtakis arba lašiša. Tokioms salotoms papuošti puikiai tinka raudonieji ikrai - jie padeda gatavą patiekalą padaryti spalvingesnį ir įspūdingesnį. Patrauklios išvaizdos ir išskirtinio skonio salotos su raudona žuvimi ir ikrais nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Pievagrybius supjaustykite kubeliais. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir maišydami kepkite grybus 10 minučių. Tada atvėsinkite. Raudonąją žuvį supjaustykite kubeliais. Kiaušinius smulkiai sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotų dubenį įdėkite kepimo žiedą. Į žiedą sudėkite žuvį kaip pirmąjį sluoksnį. Padažui dubenėlyje sumaišykite jogurtą ir krienus. Įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite. Padenkite žuvį. Tada sudėkite tarkuotą sūrį, taip pat aptepkite padažu. Kitas sluoksnis - grybai, ant viršaus užtepkite padažo. Tada išdėliokite kiaušinius ir ant viršaus užtepkite padažo. Dėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Salotoms pravėsus, nuimkite žiedą ir patiekite.
Kategorijos