Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotų ruošimas
Pabandykite pasigaminti salotų su tunu, sūriu, pomidorais ir kiaušiniais. Jas reikėtų sudėti sluoksniais - taip jos išsiskirs savo grožiu ant šventinio stalo. Kiekvieną sluoksnį reikėtų ištepti majonezu, bet jei norite sumažinti kalorijų skaičių, pakeiskite jį grietine arba natūraliu jogurtu. Visi ingredientai tiesiog tirpsta burnoje, o kad salotų skonis būtų dar subtilesnis, ant tarkavimo lentelės sutarkuokite virtus kiaušinius.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinius. Į nedidelį puodą įpilkite šalto vandens ir įmuškite kiaušinius. Užvirkite ir virkite apie 10 minučių. Nusausinkite, perliekite šaltu vandeniu ir atvėsinkite. Tada nulupkite virtus kiaušinius nuo lukštų ir atskirkite baltymus nuo trynių. Juos sutarkuokite ant tarkos.
Žingsnis 2
Sudėkite sluoksniuotas salotas. Paimkite salotinę, sudėkite į ją konservuoto tuno sluoksnį ir ištepkite majonezu. Kitas sluoksnis - tryniai, majonezas. Pasūdykite ir išdėliokite pomidorų sluoksnį, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - baltymai ir žalieji svogūnai.
Kategorijos