Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotų su marinuotais agurkais receptas
Žuvis yra vienas sveikiausių maisto produktų. Reguliarus jos vartojimas suteikia organizmui vertingų medžiagų. Prie antrųjų ir pirmųjų patiekalų galite patiekti sočių salotų su žuvimi, kurių receptai pasižymi didele įvairove. Joms ruošti tinka kepta, virta, troškinta, kepta, rūkyta, sūdyta ar marinuota, taip pat konservuota žuvis. Žuvis puikiai dera su daugeliu daržovių, maloniai papildydama jų skonį salotose.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite kubeliais. Marinuotus ir šviežius agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Virtas daržoves ir kiaušinius taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Pirmuoju sluoksniu į salotinę sudėkite žuvį. Aptepkite ją majonezu. Tada sudėkite bulves, taip pat patepkite majonezu. Tada sudėkite marinuotus agurkus, ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį. Tada sudėkite morkas, šviežius agurkus ir kiaušinius, kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Kad salotos pastovėtų, įdėkite jas į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos