Žuvies salotų su marinuotais agurkais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotų su marinuotais agurkais receptas

Žuvis yra vienas sveikiausių maisto produktų. Reguliarus jos vartojimas suteikia organizmui vertingų medžiagų. Prie antrųjų ir pirmųjų patiekalų galite patiekti sočių salotų su žuvimi, kurių receptai pasižymi didele įvairove. Joms ruošti tinka kepta, virta, troškinta, kepta, rūkyta, sūdyta ar marinuota, taip pat konservuota žuvis. Žuvis puikiai dera su daugeliu daržovių, maloniai papildydama jų skonį salotose.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotų su marinuotais agurkais receptas Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite kubeliais. Marinuotus ir šviežius agurkus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Virtas daržoves ir kiaušinius taip pat supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotų su marinuotais agurkais receptas Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Pirmuoju sluoksniu į salotinę sudėkite žuvį. Aptepkite ją majonezu. Tada sudėkite bulves, taip pat patepkite majonezu. Tada sudėkite marinuotus agurkus, ant viršaus užtepkite majonezo tinklelį. Tada sudėkite morkas, šviežius agurkus ir kiaušinius, kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Kad salotos pastovėtų, įdėkite jas į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos