Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies sluoksniuotos salotos
Be gerai pažįstamos silkės po kailiu, yra daugybė kitų sluoksniuotų salotų receptų, kuriais galite mėgautis su savo artimaisiais. Šiame recepte morkų, konservuoto tuno, kiaušinių, alyvuogių ir burokėlių sluoksniai derinami su majonezu, kad susidarytų vientisa skonių paletė - nuo saldžių morkų ir burokėlių iki sūraus tuno. Būkite atsargūs rinkdamiesi salotoms žuvies konservus. Žuvies konservų sudėtyje turėtų būti tik žuvies filė, vanduo, pipirai ir druska.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Sutarkuokite morkas vidutine tarka, taip pat stambia tarka sutarkuokite kiaušinio baltymą, kad susidarytų šiaudeliai. Taip pat stambia tarka supjaustykite burokėlius. Sutrinkite trynius. Smulkiai susmulkinkite alyvuoges. Nusausinkite tuną nuo aliejaus pertekliaus ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite sluoksniuotas salotas. Ant plokščios lėkštės dėkite kiaušinių baltymų sluoksnį ir patepkite majonezu. Tada dėkite sluoksnį tuno ir patepkite majonezu. Tada uždenkite morkų, alyvuogių ir burokėlių sluoksniu. Kiekvieną jų taip pat patepkite majonezu. Leiskite sluoksniams pastovėti 5-10 minučių. Papuoškite salotas smulkintais tryniais ir patiekite.
Kategorijos