Publikavimo data: 2024-06-15
Žuvies suktinukai su lašiša
Žuvies suktinukai iš pitos patiks lengvo užkandžio su kepta raudona žuvimi mėgėjams. Sūris patiekalui suteikia subtilų poskonį, o Provanso žolelės puikiai dera su žuvimi. Be to, šiame recepte naudojamas aštriai saldus padažas, todėl patiekalas yra neįprastas ir skanus.
Žingsnis 1
Pirmiausia marinuokite žuvį. Žuvį supjaustykite juostelėmis ir užpilkite druska, pipirais pagal skonį ir citrinos sultimis. Palikite marinuotis 20 minučių. Jei yra laiko, galite marinuoti šiek tiek ilgiau. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį ir smulkintas žoleles.
Žingsnis 2
Sulenkite pitą per pusę ir padėkite ant lygaus paviršiaus. Ant vienos pusės gražiai sudėkite žuvį, pabarstykite sūrio ir žolelių mišiniu ir susukite į glaudų ritinėlį. Sumaišykite šiek tiek citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, medaus ir garstyčių.
Žingsnis 3
Viską gerai išplakite ir padažu aptepkite pitą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Kai suktinukai bus paruošti, sudėkite juos į lėkštę ir patiekite karštus.
Kategorijos