Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvimi įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais
Žuvimi įdarytų kopūstų paruošimas nesiskiria nuo klasikinio mėsos faršo. Žuvimi įdaryti kopūstai paprastai vyniojami į Pekino kopūstų lapus, nes žuvies ir šių kopūstų skonis geriau dera nei paprastų kopūstų.
Žingsnis 1
Įdarui į smulkiai supjaustytą žuvį sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Mėsytę suvyniokite į lapus nuo žalio galo, suformuokite vokelius. Tada multivariklyje įjunkite "kepimo" režimą, supilkite augalinį aliejų, apkepkite įdarytus kopūstus iš abiejų pusių. Tada sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, atskirame dubenyje sumaišykite 1 puodelį vandens, pusę puodelio grietinės ir miltus. Gerai išmaišykite, supilkite į įdarytus kopūstus ir virkite dar 5 minutes. Tada sudėkite smulkiai supjaustytus kalmarus, druską, pipirus, išmaišykite ir išjunkite. Patiekite su ryžiais.
Kategorijos