Žuvimi įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Žuvimi įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais

Žuvimi įdarytų kopūstų paruošimas nesiskiria nuo klasikinio mėsos faršo. Žuvimi įdaryti kopūstai paprastai vyniojami į Pekino kopūstų lapus, nes žuvies ir šių kopūstų skonis geriau dera nei paprastų kopūstų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Žuvimi įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Įdarui į smulkiai supjaustytą žuvį sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Mėsytę suvyniokite į lapus nuo žalio galo, suformuokite vokelius. Tada multivariklyje įjunkite "kepimo" režimą, supilkite augalinį aliejų, apkepkite įdarytus kopūstus iš abiejų pusių. Tada sudėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir troškinkite 3 minutes.

Žingsnis 2

Žuvimi įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, atskirame dubenyje sumaišykite 1 puodelį vandens, pusę puodelio grietinės ir miltus. Gerai išmaišykite, supilkite į įdarytus kopūstus ir virkite dar 5 minutes. Tada sudėkite smulkiai supjaustytus kalmarus, druską, pipirus, išmaišykite ir išjunkite. Patiekite su ryžiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos