Žuvis grietinėlės padaže keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Žuvis grietinėlės padaže keptuvėje

Žuvis kreminiame keptuvės padaže su daržovėmis tiesiog tirpsta burnoje. Receptą sudaro vos keli paprasti ingredientai. Kaip žuvį rinkitės menkę. Grietinėlės padaže ji pasirodys švelni ir skani. Be to, menkė yra labai naudinga. Joje yra kalio, fosforo, jodo, fluoro, sieros, vertingų riebalų Omega-3 ir Omega-6.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis grietinėlės padaže keptuvėje Žingsnis 1
Žuvies filė pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje augaliniame ir sviesto aliejuje 1-2 minutes pakepinkite česnaką ir sausą raudonėlį. Keptuvėje tame pačiame aliejuje 5-7 minutes kepkite žuvį ir daržoves.

Žingsnis 2

Žuvis grietinėlės padaže keptuvėje Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę, žuvį, druską ir pipirus. Troškinkite 7-10 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos