Publikavimo data: 2024-04-01
Žuvis grietinėlės padaže keptuvėje
Žuvis kreminiame keptuvės padaže su daržovėmis tiesiog tirpsta burnoje. Receptą sudaro vos keli paprasti ingredientai. Kaip žuvį rinkitės menkę. Grietinėlės padaže ji pasirodys švelni ir skani. Be to, menkė yra labai naudinga. Joje yra kalio, fosforo, jodo, fluoro, sieros, vertingų riebalų Omega-3 ir Omega-6.
Žingsnis 1
Žuvies filė pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Keptuvėje augaliniame ir sviesto aliejuje 1-2 minutes pakepinkite česnaką ir sausą raudonėlį. Keptuvėje tame pačiame aliejuje 5-7 minutes kepkite žuvį ir daržoves.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę, žuvį, druską ir pipirus. Troškinkite 7-10 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos