Publikavimo data: 2024-04-01
Žuvis grietinės padaže
Orkaitėje grietinės padaže kepta žuvis patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Patiekalas bus minkštas ir švelnus. Šis receptas tinka tais atvejais, kai nėra laiko ilgai kepti žuvį. Grietinės padažas puikiai dera ir su upine, ir su jūros žuvimi.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ištirpinkite sviestą. Sumaišykite jį su grietine, druska, pipirais ir smulkiai supjaustytu česnaku.
Žingsnis 2
Žuvies filė pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi. Žuvies gabalėlius sudėkite glaudžiai vieną prie kito. Ant žuvies sudėkite svogūnų žiedus. Užpilkite žuvį padažu taip, kad jis visiškai padengtų gabalėlius. Pašaukite žuvį į iki 200 ℃ įkaitintą orkaitę 25-30 minučių.
Kategorijos