Publikavimo data: 2024-03-30
Žuvis, kepta džiūvėsėliuose
Duonos džiūvėsėliuose kepta žuvis - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Šiam patiekalui geriausia naudoti lašišos filė. Taip pat galite rinktis lydeką, kuoją, karpį, karpį, karpį, karpį, karpį, eršketą ar kitą žuvį. Žuvies kepimo džiūvėsėliuose paslaptis slypi produkto šviežume - rinkitės šviežią elastingą žuvį. Žuvies džiūvėsėliuose receptas yra paprastas ir nereikalauja daug pastangų. Kepkite įkaitintame aliejuje ant gerai įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Paimkite tris nedidelius dubenėlius. Į pirmąjį dubenėlį supilkite miltus. Antrame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną, druską ir pipirus. Į trečiąjį dubenį supilkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvį kepti. Žuvies gabalėlius pamirkykite miltuose, tada pamirkykite dubenėlyje su kiaušinio ir pieno mišiniu ir apvoliokite žuvį džiūvėsėliuose. Žuvies gabaliukai paruošti kepti.
Žingsnis 3
Žuvį apvoliokite džiūvėsėliuose. Į įkaitintą keptuvę sunkiu dugnu įpilkite aliejaus. Į aliejų sudėkite paruoštus žuvies gabalėlius. Pirmiausia apkepkite žuvį iš vienos pusės, tada apverskite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite dar 5-7 minutes, kol iškeps.
Kategorijos