Žuvis, kepta džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Žuvis, kepta džiūvėsėliuose

Duonos džiūvėsėliuose kepta žuvis - puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei. Šiam patiekalui geriausia naudoti lašišos filė. Taip pat galite rinktis lydeką, kuoją, karpį, karpį, karpį, karpį, karpį, eršketą ar kitą žuvį. Žuvies kepimo džiūvėsėliuose paslaptis slypi produkto šviežume - rinkitės šviežią elastingą žuvį. Žuvies džiūvėsėliuose receptas yra paprastas ir nereikalauja daug pastangų. Kepkite įkaitintame aliejuje ant gerai įkaitintos keptuvės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
442 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
33 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis, kepta džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Paimkite tris nedidelius dubenėlius. Į pirmąjį dubenėlį supilkite miltus. Antrame dubenyje sumaišykite kiaušinius ir pieną, druską ir pipirus. Į trečiąjį dubenį supilkite džiūvėsėlius.

Žingsnis 2

Žuvis, kepta džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite žuvį kepti. Žuvies gabalėlius pamirkykite miltuose, tada pamirkykite dubenėlyje su kiaušinio ir pieno mišiniu ir apvoliokite žuvį džiūvėsėliuose. Žuvies gabaliukai paruošti kepti.

Žingsnis 3

Žuvis, kepta džiūvėsėliuose Žingsnis 3
Žuvį apvoliokite džiūvėsėliuose. Į įkaitintą keptuvę sunkiu dugnu įpilkite aliejaus. Į aliejų sudėkite paruoštus žuvies gabalėlius. Pirmiausia apkepkite žuvį iš vienos pusės, tada apverskite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite dar 5-7 minutes, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos