Publikavimo data: 2024-04-01
Žuvis keptuvės padaže
Žuvis keptuvės padaže yra vienas iš tų patiekalų, kuriuos galima paruošti tiesiog dviem veiksmais. Kai nėra laiko ruošti sudėtingo padažo, galite pasinaudoti šiuo receptu. Žuvis gaunasi tokia pat skani ir minkšta kaip ir orkaitėje. pirkite žuvį su nedaug kaulų. Pavyzdžiui, plekšnę, polaką, rausvąją lašišą arba jūros lydeką.
Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose. Kepkite aliejuje keptuvėje 5-7 minutes iš abiejų pusių. Žuvį atidėkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Keptuvėje tame pačiame aliejuje ant vidutinės ugnies 3-5 minutes pakepinkite daržoves. Suberkite miltus, pomidorų pastą, druską ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami nedidelėmis porcijomis supilkite vandenį. Įberkite cukraus ir pipirų.
Žingsnis 3
Į padažą sudėkite keptą žuvį, užvirinkite ir troškinkite 2 minutes.
Kategorijos