Žuvis keptuvės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Žuvis keptuvės padaže

Žuvis keptuvės padaže yra vienas iš tų patiekalų, kuriuos galima paruošti tiesiog dviem veiksmais. Kai nėra laiko ruošti sudėtingo padažo, galite pasinaudoti šiuo receptu. Žuvis gaunasi tokia pat skani ir minkšta kaip ir orkaitėje. pirkite žuvį su nedaug kaulų. Pavyzdžiui, plekšnę, polaką, rausvąją lašišą arba jūros lydeką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis keptuvės padaže Žingsnis 1
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose. Kepkite aliejuje keptuvėje 5-7 minutes iš abiejų pusių. Žuvį atidėkite į atskirą dubenį.

Žingsnis 2

Žuvis keptuvės padaže Žingsnis 2
Keptuvėje tame pačiame aliejuje ant vidutinės ugnies 3-5 minutes pakepinkite daržoves. Suberkite miltus, pomidorų pastą, druską ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami nedidelėmis porcijomis supilkite vandenį. Įberkite cukraus ir pipirų.

Žingsnis 3

Žuvis keptuvės padaže Žingsnis 3
Į padažą sudėkite keptą žuvį, užvirinkite ir troškinkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos