Publikavimo data: 2024-03-31
Žuvis majoneze
Žuvies gaminimas yra menas. Yra daugybė būdų ir receptų. Šiam patiekalui galite naudoti absoliučiai bet kokią žuvį, nes visi recepto žingsniai yra elementarūs ir paprasti, o rezultatas jus maloniai nustebins. Dėl "pagalvės" iš svogūnų žuvis tampa daug minkštesnė ir aromatingesnė. Majonezas, kurį užtepsite ant žuvies, padarys ją minkštesnę.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite kepimo formą ir patepkite ją augaliniu aliejumi.
Žingsnis 3
Į kepimo formą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 4
Žuvį sudėkite ant svogūnų ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 180 °C orkaitę 30-40 minučių, tada ištraukite paruoštą patiekalą.
Kategorijos