Žuvis majoneze pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Žuvis majoneze

Žuvies gaminimas yra menas. Yra daugybė būdų ir receptų. Šiam patiekalui galite naudoti absoliučiai bet kokią žuvį, nes visi recepto žingsniai yra elementarūs ir paprasti, o rezultatas jus maloniai nustebins. Dėl "pagalvės" iš svogūnų žuvis tampa daug minkštesnė ir aromatingesnė. Majonezas, kurį užtepsite ant žuvies, padarys ją minkštesnę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis majoneze Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 2

Žuvis majoneze Žingsnis 2
Paimkite kepimo formą ir patepkite ją augaliniu aliejumi.

Žingsnis 3

Žuvis majoneze Žingsnis 3
Į kepimo formą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 4

Žuvis majoneze Žingsnis 4
Žuvį sudėkite ant svogūnų ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 5

Žuvis majoneze Žingsnis 5
Pašaukite į įkaitintą 180 °C orkaitę 30-40 minučių, tada ištraukite paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos