Publikavimo data: 2024-03-24
Žuvis majonezo tešloje
Žuvies filė majonezo tešloje - puikus pagrindinio pietų stalo patiekalo variantas. Šiam patiekalui ruošti galite rinktis bet kokią žuvį. Svarbiausia imti filė, kad nebūtų kaulų. Traški auksinė plutelė ir šio patiekalo skonis privers jus gaminti šį patiekalą ne vieną kartą. O dėl lengvos majonezo tešlos žuvis taps dar minkštesnė.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį tešlai gaminti ir į jį įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 2
Suplakite jį plaktuvu.
Žingsnis 3
Supilkite majonezą ir toliau plakite plaktuvu.
Žingsnis 4
Į majonezą ir kiaušinį įpilkite vandens. Ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagal skonį į tešlą įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Į tešlą suberkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 7
Į ingredientus suberkite miltus.
Žingsnis 8
Gerai išmaišykite visus tešlos ingredientus.
Žingsnis 9
Paruoštą tešlą supilkite į švarų gilų dubenį.
Žingsnis 10
Supjaustykite žuvį vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 11
Žuvies gabalėlius pamerkite į miltus.
Žingsnis 12
Įmerkite žuvį į tešlą.
Žingsnis 13
Paimkite gilią keptuvę. Kepkite žuvį tešloje dideliame kiekyje augalinio aliejaus.
Žingsnis 14
Apverskite žuvį į kitą pusę. Kepkite, kol žuvis taps auksinė.
Žingsnis 15
Iškeptą žuvį sudėkite į lėkštę.
Kategorijos