Publikavimo data: 2024-04-01
Žuvis pomidorų padaže
Žuvis pomidorų padaže gaunasi apetitiška, aštri ir kvapni. Ji ruošiama kartu su daržovėmis. Šį patiekalą galima patiekti šaltą kaip užkandį. O karštą - su bulvių ir ryžių garnyru. Pagal šį receptą galite gaminti bet kokią žuvį. Tačiau skaniausios yra baltos spalvos žuvys - lydekos, polakai arba lydekos.
Žingsnis 1
Keptuvėje 3 minutes pakepinkite morkas, paprikas ir svogūnus. Pagardinkite druska. Sudėkite česnaką ir raudonėlį. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite pomidorus ir cukrų. Išmaišykite. Supilkite karštą vandenį. Padažą virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, pabarstykite juodaisiais ir raudonaisiais pipirais. Sudėkite žuvį su troškintomis daržovėmis. Troškinkite 5 minutes. Po to žuvies gabalėlius apverskite ir troškinkite dar 5 minutes.
Kategorijos