Žuvis pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Žuvis pomidorų padaže

Žuvis pomidorų padaže gaunasi apetitiška, aštri ir kvapni. Ji ruošiama kartu su daržovėmis. Šį patiekalą galima patiekti šaltą kaip užkandį. O karštą - su bulvių ir ryžių garnyru. Pagal šį receptą galite gaminti bet kokią žuvį. Tačiau skaniausios yra baltos spalvos žuvys - lydekos, polakai arba lydekos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Žuvis pomidorų padaže Žingsnis 1
Keptuvėje 3 minutes pakepinkite morkas, paprikas ir svogūnus. Pagardinkite druska. Sudėkite česnaką ir raudonėlį. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite pomidorus ir cukrų. Išmaišykite. Supilkite karštą vandenį. Padažą virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Žuvis pomidorų padaže Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, pabarstykite juodaisiais ir raudonaisiais pipirais. Sudėkite žuvį su troškintomis daržovėmis. Troškinkite 5 minutes. Po to žuvies gabalėlius apverskite ir troškinkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos