Žuvis pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Žuvis pomidorų padaže

Žuvis pomidorų padaže gaunasi apetitiška, aštri ir kvapni. Ji ruošiama kartu su daržovėmis. Šį patiekalą galima patiekti šaltą kaip užkandį. O karštą - su bulvių ir ryžių garnyru. Pagal šį receptą galite gaminti bet kokią žuvį. Tačiau skaniausios yra baltos spalvos žuvys - lydekos, polakai arba lydekos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis pomidorų padaže Žingsnis 1
Keptuvėje 3 minutes pakepinkite morkas, paprikas ir svogūnus. Pagardinkite druska. Sudėkite česnaką ir raudonėlį. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite pomidorus ir cukrų. Išmaišykite. Supilkite karštą vandenį. Padažą virkite po dangčiu ant silpnos ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Žuvis pomidorų padaže Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, pabarstykite juodaisiais ir raudonaisiais pipirais. Sudėkite žuvį su troškintomis daržovėmis. Troškinkite 5 minutes. Po to žuvies gabalėlius apverskite ir troškinkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos