Žuvis saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis saldžiarūgščiame padaže priklauso Jiangsu-Zhejiang virtuvei, būdingai Kinijos pakrančių regionams. Šių vietovių virtuvė pasižymi paprastumu ir prieštaringų skonių derinimu - saldus, sūrus ir rūgštus. Žuvis saldžiarūgščiame padaže kinų stiliumi iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtingas patiekalas. Iš tikrųjų receptas labai paprastas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Maisto priedai, Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Žuvies gabalėlius pamirkykite kukurūzų krakmole ir kepkite aliejuje 2-3 minutes. Neperdžiovinkite. Žuvis turi būti sultinga.

Žingsnis 2

Žuvis saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 2
Daržoves kepkite ant silpnos ugnies 1-2 minutes, kad jos išliktų pusiau sūrios.

Žingsnis 3

Žuvis saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 3
Padažui sumaišykite cukrų, ryžių actą, kečupą ir papriką. Padažą sumaišykite su daržovėmis ir česnakais. Žuvį sumaišykite su daržovių padažu. Išmaišykite, kad susijungtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos