Publikavimo data: 2024-03-25
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
Žuvis saldžiarūgščiame padaže priklauso Jiangsu-Zhejiang virtuvei, būdingai Kinijos pakrančių regionams. Šių vietovių virtuvė pasižymi paprastumu ir prieštaringų skonių derinimu - saldus, sūrus ir rūgštus. Žuvis saldžiarūgščiame padaže kinų stiliumi iš pirmo žvilgsnio atrodo sudėtingas patiekalas. Iš tikrųjų receptas labai paprastas.
Žingsnis 1
Žuvies gabalėlius pamirkykite kukurūzų krakmole ir kepkite aliejuje 2-3 minutes. Neperdžiovinkite. Žuvis turi būti sultinga.
Žingsnis 2
Daržoves kepkite ant silpnos ugnies 1-2 minutes, kad jos išliktų pusiau sūrios.
Žingsnis 3
Padažui sumaišykite cukrų, ryžių actą, kečupą ir papriką. Padažą sumaišykite su daržovėmis ir česnakais. Žuvį sumaišykite su daržovių padažu. Išmaišykite, kad susijungtų.
Kategorijos