Žuvis sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Žuvis sojų padaže

Žuvis sojų padaže kepama orkaitėje arba ant grotelių. Azijietiškas prieskonis iš sojos pupelių yra paprasčiausias marinatas žuviai, kuri kartu su padažu įgauna sodrų skonį ir sultingumą. Šiam patiekalui tinka bet kokia jūros žuvis: rausvoji lašiša, skumbrė, upėtakis, lašiša ir kt. Marinatas paruošiamas "greitai" ir nereikalauja ypatingų įgūdžių.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
5 g
Alergenai: Garstyčios, glitimo turintys grūdai, sezamas, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis sojų padaže Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą, garstyčias, citrinos sultis ir sezamo sėklas.

Žingsnis 2

Žuvis sojų padaže Žingsnis 2
Žuvies gabalėlius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Žuvį užpilkite padažu. Palikite šaldytuve 30 minučių.

Žingsnis 3

Žuvis sojų padaže Žingsnis 3
Marinuotą žuvį suvyniokite į foliją po 2-3 gabalėlius. Kepkite 180 ℃ temperatūroje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos