Žuvis su morkomis ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvis su morkomis ir majonezu

Mitybos specialistai tikina, kad žuvį įtraukti į savo racioną tiesiog būtina. Joje yra svarbių maistinių medžiagų, tokių kaip baltymai, jodas ir įvairūs vitaminai bei mineralai. Paprasčiausias ir greičiausias būdas paruošti žuvį - iškepti ją orkaitėje. Tam galite imti paruoštą filė arba pjaustyti žuvį patys. Ją galima tiesiog marinuoti prieskoniuose arba į patiekalą pridėti daržovių. Šis receptas pareikalaus minimalių pastangų ir išlaidų, tačiau gausite sultingą ir minkštą patiekalą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
354 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Sezamas, žuvis, kiaušinis.
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 1
Žuvies filė pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklų.

Žingsnis 2

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 2
Aptepkite žuvį majonezu ir palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 3
Kol žuvis marinuojama, nulupkite morkas ir stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 4

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 4
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 5

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 5
Į kepimo indą sudėkite tarkuotas morkas.

Žingsnis 6

Žuvis su morkomis ir majonezu Žingsnis 6
Žuvies filė dėkite ant tarkuotų morkų sluoksnio ir 30 minučių pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos