Žuvų cholodetai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvų cholodetai

Žuvų cholodetai žinomi nuo seniausių laikų. Žvejai jį ruošdavo žiemą. Žuvies sriubą jie virdavo 3-4 valandas ir galiausiai gaudavo geliančią medžiagą. Todėl neskubėkite išmesti žuvies spyglių, uodegų ir galvų. Jei juos panaudosite, galėsite pasigaminti šaltibarščių be želatinos. Šiame patiekale gausu vitaminų ir mineralinių medžiagų komplekso. Jis įrodomas esant medžiagų apykaitos sutrikimams, aterosklerozei, hipertenzijai.
Gaminimo laikas
350 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvų cholodetai Žingsnis 1
Išvirkite žuvį ir daržoves. Sudėkite žuvį ir daržoves į puodą. Įberkite druskos, prieskonių ir žuvies prieskonių. Užpilkite vandeniu ir užvirkite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos. Virkite 30 minučių. Išimkite žuvį ir daržoves. Galvą palikite sultinyje.

Žingsnis 2

Žuvų cholodetai Žingsnis 2
Paruoškite sultinį ir žuvį. Kai žuvis atvės, atskirkite mėsą nuo kaulų. Į sultinį sudėkite griaučius. Virkite jį dar 40 minučių. Sultinį perkoškite per sietelį ir marlę.

Žingsnis 3

Žuvų cholodetai Žingsnis 3
Baigti virti šaltibarščius. Išdėliokite žuvį formelėse. Iš morkų išpjaukite gėlytes ir uždėkite jas ant žuvies. Užpilkite sultiniu. Dėkite į šaldytuvą 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos