A la jautienos stroganoff. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

A la jautienos stroganoff.

Pasirinkau šį receptą, nes jis puikiai tinka su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

A la jautienos stroganoff. Žingsnis 1
Apkepkite jautieną, uždengdami ją dar didesniu kiekiu maistinės plėvelės. Supjaustykite nedideliais griežinėliais skersai pluošto. Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje (tada gabaliukai iš karto sulips, susidarys plutelė, o viduje liks sulčių) su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada išimkite jautieną iš keptuvės.

Žingsnis 2

A la jautienos stroganoff. Žingsnis 2
Toje pačioje gerai įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas (galima ir be morkų). Į svogūnus ir morkas sudėkite jautieną ir kelias minutes pakepinkite kartu.

Žingsnis 3

A la jautienos stroganoff. Žingsnis 3
Tada į juos suberkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite grietinę, pomidorų pastą, druską, pipirus, supilkite vandenį ir vėl išmaišykite. Troškinkite po uždaru dangčiu 10 minučių. Jei mėsa kieta, troškinkite ilgiau, kol suminkštės. Kai jautiena bus minkšta, nukelkite keptuvę nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, jautienos stroganoff, receptų knyga, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff, jautienos stroganoff su grietinėle, vakarienė su jautiena

Kategorijos