Publikavimo data: 2025-08-18
A la jautienos stroganoff.
Pasirinkau šį receptą, nes jis puikiai tinka su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Apkepkite jautieną, uždengdami ją dar didesniu kiekiu maistinės plėvelės. Supjaustykite nedideliais griežinėliais skersai pluošto. Kepkite mėsą įkaitintoje keptuvėje (tada gabaliukai iš karto sulips, susidarys plutelė, o viduje liks sulčių) su nedideliu kiekiu aliejaus. Tada išimkite jautieną iš keptuvės.
Žingsnis 2
Toje pačioje gerai įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūnus ir morkas (galima ir be morkų). Į svogūnus ir morkas sudėkite jautieną ir kelias minutes pakepinkite kartu.
Žingsnis 3
Tada į juos suberkite miltus ir išmaišykite. Tada sudėkite grietinę, pomidorų pastą, druską, pipirus, supilkite vandenį ir vėl išmaišykite. Troškinkite po uždaru dangčiu 10 minučių. Jei mėsa kieta, troškinkite ilgiau, kol suminkštės. Kai jautiena bus minkšta, nukelkite keptuvę nuo ugnies.
Kategorijos