Publikavimo data: 2024-03-26
Abchazijos adžika be virimo
Šiandien gaminsime tikrą abchazišką adžiką be virimo. Šis į pastą panašus prieskonis yra aštraus ir pikantiško skonio. Jo galima dėti kaip prieskonio į sriubas arba naudoti mėsai ir daržovėms troškinti. Be to, adžiką galima patiekti kaip atskirą padažą prie mantų, chinkali ar koldūnų. Aštriąją adžiką taip pat galima maišyti su grietine.
Žingsnis 1
Švelniai paskrudinkite prieskonius ir kmynus, kad dar labiau išryškėtų jų skonis. Suberkite prieskonius į trintuvą ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Nuluptą česnaką, susmulkintą papriką ir petražoles susmulkinkite trintuvu. Tai galite padaryti iš karto stiklainyje.
Žingsnis 3
Į stiklainį įberkite druskos, maltų pipirų pagal skonį ir kitų prieskonių. Išmaišykite prieskonius ir stiklainį uždarykite. Prieš tai stiklainį reikia sterilizuoti.
Kategorijos