Abchazijos adžika be virimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Abchazijos adžika be virimo

Šiandien gaminsime tikrą abchazišką adžiką be virimo. Šis į pastą panašus prieskonis yra aštraus ir pikantiško skonio. Jo galima dėti kaip prieskonio į sriubas arba naudoti mėsai ir daržovėms troškinti. Be to, adžiką galima patiekti kaip atskirą padažą prie mantų, chinkali ar koldūnų. Aštriąją adžiką taip pat galima maišyti su grietine.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Abchazijos adžika be virimo Žingsnis 1
Švelniai paskrudinkite prieskonius ir kmynus, kad dar labiau išryškėtų jų skonis. Suberkite prieskonius į trintuvą ir sutrinkite.

Žingsnis 2

Abchazijos adžika be virimo Žingsnis 2
Nuluptą česnaką, susmulkintą papriką ir petražoles susmulkinkite trintuvu. Tai galite padaryti iš karto stiklainyje.

Žingsnis 3

Abchazijos adžika be virimo Žingsnis 3
Į stiklainį įberkite druskos, maltų pipirų pagal skonį ir kitų prieskonių. Išmaišykite prieskonius ir stiklainį uždarykite. Prieš tai stiklainį reikia sterilizuoti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos