Admirolo salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Admirolo salotos

Šiose salotose nėra mėsos, tačiau jos sotios ir skanios. Ridikėliai suteikia patiekalui toną ir įžūlų pikantišką prieskonį. Salotoms skirtas bulves geriau virti su lupena - "apvalkalas" maksimaliai išsaugos daržovėje esančias naudingąsias medžiagas. Imkite rūgščiai saldų obuolį, o morkos šiose salotose turi būti šviežios. Žalumynai suteiks ryškumo ir gaivumo, o padažas, pagamintas iš majonezo, natūralaus jogurto ir prancūziškų garstyčių mišinio, taps rafinuotu rėmu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Admirolo salotos Žingsnis 1
Paruoškite maistą ir padažą. Visas daržoves ir obuolį pertrinkite atskirai vieną nuo kito per tarką stambiais dantukais. Padažui majonezą sumaišykite su natūraliu jogurtu ir prancūziškomis garstyčiomis, stipriai išmaišykite. Susmulkinkite prieskonines žoleles.

Žingsnis 2

Admirolo salotos Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į plokščio indo vidurį įdėkite kepimo žiedą. Išdėliokite maistą tokia tvarka: bulvės, šiek tiek druskos, pipirų ir padažas. Toliau - šviežios morkos, truputis druskos, pipirų ir truputis padažo. Tada - obuolį ir ridikėlius. Salotų viršų aptepkite likusiu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos