Publikavimo data: 2025-08-18
Admirolo salotos
Šiose salotose nėra mėsos, tačiau jos sotios ir skanios. Ridikėliai suteikia patiekalui toną ir įžūlų pikantišką prieskonį. Salotoms skirtas bulves geriau virti su lupena - "apvalkalas" maksimaliai išsaugos daržovėje esančias naudingąsias medžiagas. Imkite rūgščiai saldų obuolį, o morkos šiose salotose turi būti šviežios. Žalumynai suteiks ryškumo ir gaivumo, o padažas, pagamintas iš majonezo, natūralaus jogurto ir prancūziškų garstyčių mišinio, taps rafinuotu rėmu.
Žingsnis 1
Paruoškite maistą ir padažą. Visas daržoves ir obuolį pertrinkite atskirai vieną nuo kito per tarką stambiais dantukais. Padažui majonezą sumaišykite su natūraliu jogurtu ir prancūziškomis garstyčiomis, stipriai išmaišykite. Susmulkinkite prieskonines žoleles.
Žingsnis 2
Suformuokite patiekalą. Į plokščio indo vidurį įdėkite kepimo žiedą. Išdėliokite maistą tokia tvarka: bulvės, šiek tiek druskos, pipirų ir padažas. Toliau - šviežios morkos, truputis druskos, pipirų ir truputis padažo. Tada - obuolį ir ridikėlius. Salotų viršų aptepkite likusiu padažu.
Kategorijos