Publikavimo data: 2024-01-02
Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas
Rauginti kopūstai yra neįtikėtinai sveikas produktas. Jame yra daug vitaminų ir mineralų. Rauginimo procesas sudaro sąlygas atsirasti bakterijoms, kurios gerina virškinimo sistemos veiklą. Stiprina imunitetą ir normalizuoja nervų sistemą. Gausu karotino ir vitamino A, kurie užkerta kelią odos senėjimui. Dėl tokio naudingų savybių rinkinio rauginti kopūstai turėtų patekti į kiekvieno žmogaus racioną. Tai bus puikus garnyras, ypač su šviežiais agurkais ir džiūvėsėliais.
Žingsnis 1
Nuplaukite agurką. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite griežinėliais. Dubenyje sumaišykite agurką, kopūstus ir džiūvėsėlius. Kopūstų sūrymu galima lengvai pakeisti padažą. Jei kruopos aštrios, prieskonių galite nedėti.
Žingsnis 3
Salotos paruoštos.
Žingsnis 4
Salotas papuoškite smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos