Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-02

Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas

Rauginti kopūstai yra neįtikėtinai sveikas produktas. Jame yra daug vitaminų ir mineralų. Rauginimo procesas sudaro sąlygas atsirasti bakterijoms, kurios gerina virškinimo sistemos veiklą. Stiprina imunitetą ir normalizuoja nervų sistemą. Gausu karotino ir vitamino A, kurie užkerta kelią odos senėjimui. Dėl tokio naudingų savybių rinkinio rauginti kopūstai turėtų patekti į kiekvieno žmogaus racioną. Tai bus puikus garnyras, ypač su šviežiais agurkais ir džiūvėsėliais.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
47 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas Žingsnis 1
Nuplaukite agurką. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite griežinėliais. Dubenyje sumaišykite agurką, kopūstus ir džiūvėsėlius. Kopūstų sūrymu galima lengvai pakeisti padažą. Jei kruopos aštrios, prieskonių galite nedėti.

Žingsnis 3

Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas Žingsnis 3
Salotos paruoštos.

Žingsnis 4

Raugintų kopūstų ir džiūvėsėlių salotos receptas Žingsnis 4
Salotas papuoškite smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, šaltos salotos, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 15 minučių, vakarienė, avokadų sezonas, žalumynų sezonas, medaus sezonas, riešutų sezonas, receptų knyga, raudonųjų svogūnų salotos, riešutų salotos, garstyčių salotos

Kategorijos