Publikavimo data: 2024-01-02
Salotos su konservuotomis pupelėmis, grybais ir marinuotais agurkais receptas
Raudonosios pupelės dera su keptais grybais, o marinuoti agurkai šiam deriniui suteikia ryškaus skonio. Nepaisant to, kad šias salotas paruošti paprasta, liksite patenkinti skonių gausa. Šiame recepte naudojame geltonuosius svogūnus, tačiau juos galite pakeisti raudonaisiais svogūnais. Tai suteiks patiekalui saldumo ir pridės šiek tiek kartumo.
Žingsnis 1
Nusausinkite raudonąsias pupeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplaukite grybus, atsargiai nupjaukite viršutinį odos sluoksnį nuo grybų kepurėlių, atnaujinkite grybų kotelių pjūvius ir įsitikinkite, kad pašalinote visas tamsias grybų dėmes.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite griežinėliais. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Marinuotą agurką supjaustykite plonais griežinėliais. kad su svogūnais būtų patogu dirbti ir jie neplyštų, peilį pamirkykite šaltame vandenyje arba 5 minutes palaikykite šaldiklyje.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Pievagrybius kartu su svogūnu kepkite 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Salotas dubenyje sudėkite tokia tvarka: kepti grybai ir svogūnai, raudonosios pupelės, marinuoti agurkai. Apšlakstykite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Paruoštas salotas pabarstykite smulkiai supjaustytomis šviežiomis petražolėmis arba krapais.
Kategorijos