Publikavimo data: 2025-08-17
Adžar stiliaus tvoroghapuri
Receptą paprasta paruošti, o rezultatas labai skanus. Taip, žinoma, tai nėra gruziniškas chačapuri, ir jis toli gražu ne originalus, tačiau ir jam yra vietos ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinių baltymus, džiovintus pomidorus ir druską.
Žingsnis 2
Suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Tešla būna lipni, todėl geriau patepti rankas aliejumi ir padalyti į 2 lygias dalis.
Žingsnis 4
Dėkite tešlą ant pergamentu arba nelimpančiu kepimo kilimėliu išklotos kepimo skardos ir formuokite laivelius. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 5
Išimkite laivelius ir pripildykite juos sūrio. Pašaukite juos į orkaitę dar 5-7 minutėms.
Žingsnis 6
Išimkite laivelius ir šaukštu viduryje padarykite skylutę, į kurią įdėkite trynį. Dėkite į orkaitę porai minučių, kad trynys šiek tiek sustingtų, bet neiškeptų.
Kategorijos