Adžika su krienais, pipirais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Adžika su krienais, pipirais ir česnakais

Adžika - gruzinų ir abchazų patiekalas - tai aštrus prieskonis, panašus į pastos pavidalo masę. Šis padažas paruošiamas greitai ir būna skanus bei aštrus. Jo galima dėti į bet kokį mėsos patiekalą.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Adžika su krienais, pipirais ir česnakais Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite mažais griežinėliais. Saldžiąją papriką ir aitriąją papriką supjaustykite mažais gabalėliais. Nulupkite česnaką.

Žingsnis 2

Adžika su krienais, pipirais ir česnakais Žingsnis 2
Susmulkinkite supjaustytas daržoves blenderiu.

Žingsnis 3

Adžika su krienais, pipirais ir česnakais Žingsnis 3
Paruoštą mišinį perkelkite į gilų dubenį, suberkite tarkuotus krienus ir druską, gerai išmaišykite. Palikite adžiką pastovėti 2 valandas. Sterilizuokite stiklainį. Tam įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių, padėkite stiklainį ant grotelių, neuždengę dangteliu, ir 20 minučių palaikykite orkaitėje.

Žingsnis 4

Adžika su krienais, pipirais ir česnakais Žingsnis 4
Kai adžika išbrinks, perpilkite ją į stiklainį. Uždenkite dangteliu, apverskite jį aukštyn kojomis ir užsukite dangtelį ant stiklainio. Taip palikite stiklainį 24 valandas, o tada padėkite jį į sandėliuką arba rūsį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos