Publikavimo data: 2024-03-25
Agurkai aitriųjų paprikų kečupe žiemai
Agurkai aštraus kečupo marinate - tai užkandis, kuris padės įvairiose situacijose. Tai bus puikus priedas prie kasdienės vakarienės, papuoš šventinį stalą ir patiks jūsų svečiams. Paruošti labai paprasta, marinatas gaunasi sodraus skonio ir aromato, saikingo aštrumo, kuris agurkams suteikia pikantiškumo.
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba 15 minučių orkaitėje. Užsukamus dangtelius išvirkite.
Žingsnis 2
Į sterilizuotą stiklainį įdėkite krapų šakelę ir česnaką.
Žingsnis 3
Agurkus sandariai sudėkite į stiklainį.
Žingsnis 4
Į stiklainį supilkite šaltą vandenį ir supilkite į puodą, įpilkite kečupą, actą, cukrų ir druską, pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite, pavirkite 2 minutes ir išjunkite.
Žingsnis 5
Į stiklainį supilkite karštą marinatą, uždarykite dangteliu, apverskite ir uždenkite šilta antklode.
Kategorijos