Marinuoti agurkai be acto pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Marinuoti agurkai be acto

Tradicinis šaltasis užkandis, populiarus prie kasdienių ir šventinių stalų. Rauginti agurkai yra universalus patiekalas. Jie tinka prie karštųjų patiekalų ir garnyrų, taip pat laukiami kaip atskiras patiekalas. Tai viso sezono skanėstas, puikiai tinkantis prie salotų ir sriubų, papuošiantis jas aštriu, sodriu skoniu. Traškus šaltasis skanėstas, turintis raugintų ir saldžių natų, kurį galima greitai paruošti ir ilgai išsaugoti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
26 kcal.
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti agurkai be acto Žingsnis 1
Ant stiklainio dugno sudėkite lauro lapą, pipirų grūdelius, žoleles (petražoles ir krapus), česnako skilteles. Česnakus galima dėti nesmulkintus arba susmulkintus pagal skonį.

Žingsnis 2

Marinuoti agurkai be acto Žingsnis 2
Sudėkite agurkus į stiklainį, jei reikia, nupjaukite agurkų galus. Neužspauskite daržovių per stipriai, palikite šiek tiek vietos. Užpilkite agurkus šaltu sūdytu vandeniu. Jei mėgstate agurkus su saldžiu poskoniu, į vandenį įberkite cukraus - lygiai perpus mažiau nei druskos.

Žingsnis 3

Marinuoti agurkai be acto Žingsnis 3
Užsukite agurkų stiklainį geležiniu dangteliu, naudodami veržliaraktį. Šie dangteliai užtikrins gerą sandarumą ir ilgam išsaugos produkto kokybę. Dabar produktą galima laikyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos