Publikavimo data: 2024-03-23
Marinuoti agurkai be acto
Tradicinis šaltasis užkandis, populiarus prie kasdienių ir šventinių stalų. Rauginti agurkai yra universalus patiekalas. Jie tinka prie karštųjų patiekalų ir garnyrų, taip pat laukiami kaip atskiras patiekalas. Tai viso sezono skanėstas, puikiai tinkantis prie salotų ir sriubų, papuošiantis jas aštriu, sodriu skoniu. Traškus šaltasis skanėstas, turintis raugintų ir saldžių natų, kurį galima greitai paruošti ir ilgai išsaugoti.
Žingsnis 1
Ant stiklainio dugno sudėkite lauro lapą, pipirų grūdelius, žoleles (petražoles ir krapus), česnako skilteles. Česnakus galima dėti nesmulkintus arba susmulkintus pagal skonį.
Žingsnis 2
Sudėkite agurkus į stiklainį, jei reikia, nupjaukite agurkų galus. Neužspauskite daržovių per stipriai, palikite šiek tiek vietos. Užpilkite agurkus šaltu sūdytu vandeniu. Jei mėgstate agurkus su saldžiu poskoniu, į vandenį įberkite cukraus - lygiai perpus mažiau nei druskos.
Žingsnis 3
Užsukite agurkų stiklainį geležiniu dangteliu, naudodami veržliaraktį. Šie dangteliai užtikrins gerą sandarumą ir ilgam išsaugos produkto kokybę. Dabar produktą galima laikyti.
Kategorijos