Publikavimo data: 2024-02-03
Garstyčių agurkai stiklainiuose receptas
Garstyčių agurkai yra paprastas ir skanus užkandis, gaminamas iš minimalaus produktų kiekio. Garstyčių marinatas suteikia ypatingą skonį. Galite naudoti mažus jaunus agurkus arba didelius agurkus supjaustyti į kelias dalis. Pagal šį receptą paruoštas daržoves galima patiekti kaip savarankišką užkandį, salotų sudedamąją dalį arba kaip priedą prie karštųjų patiekalų.
Žingsnis 1
Patikrinkite visus reikiamus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Švarius ir sausus stiklainius ir dangtelius įdėkite į šaltą orkaitę, įjunkite orkaitę iki 120 ⁰C ir po 13-15 minučių išjunkite.Sterilizuokite stiklainius likus 1,5-2 valandoms iki konservavimo proceso.
Žingsnis 3
Nupjaukite agurkų kraštus, tada agurkus išilgai perpjaukite į keturias dalis.
Žingsnis 4
Agurkus, cukrų, druską, česnaką, garstyčias ir krapus sudėkite į indą.
Žingsnis 5
Paruoškite marinatą. Į puodą supilkite 500 ml vandens ir acto. Užvirinkite. Agurkus užpilkite karštu marinatu. Palikite agurkus 2-3 dienas vėsioje ir tamsioje vietoje. Gero apetito!
Žingsnis 6
Marinuotus agurkus patiekite su virtomis bulvėmis arba kaip atskirą užkandį.
Kategorijos